Sejr i sidste træningskamp

26.02.2002 00:00

I den sidste træningskamp inden turneringen fløjtes i gang igen efter vinterpausen besejrede Brøndby 1. divisionsholdet AC Horsens med cifrene 4-2. Horsens chokstartede med et hurtigt føringsmål allerede efter 9 minutter da Mogens Krogh blev overlistet af et forsøg udefra som blev taget af den kraftige vind. Starten var i det hele taget præget af vinden samt en dyngvåd bane, men efterhånden som første halvleg skred frem tiltvang Brøndby sig overtaget mod et bestemt ikke ueffent Horsens-mandskab. Efter 25 minutters spil sørgede Peter Madsen for balance i regnskabet da han med et flot skud følte bolden i mål fra venstrekanten af feltet, godt hjulpet af medvinden, og 3 minutter før pausen sørgede Mattias Jonson for at de blå-gule kunne nyde pauseteen med en føring i ryggen da han ekspederede et indlæg fra Thomas Lindrup i nettet.

Efter pausen fik Brøndby vinden imod sig men anden halvleg var kun 3 minutter gammel da Rafal Niznik med den sublime sparketeknik hamrede en løs bold helt op i krogen til 3-1 føring til Brøndby. På trods af - eller måske netop på grund af - modvinden i anden halvleg satte Brøndby sig mere og mere på tingene men alligevel var det Horsens som efter et kvarters spil af anden halvleg fik reduceret til 2-3 efter et hurtigt opløb. I samme minuttal kom Peter Degn på banen i stedet for Lindrup og Degn behøvede kun 8 minutter på banen før han medvirkede til kampens sidste scoring da et af hans millimeterpræcise indlæg fra højrekanten blev headet kraftfuldt i mål af en flyvende Mattias Jonson.