Revanchen udeblev

21.02.2002 00:00

Brøndby spillede her til eftermiddag sin anden og sidste træningskamp i Spanien, modstanderen var polske Amica Wronki. Kampen blev en livlig affære men trods en klar blå-gul overvægt af spil og chancer lykkedes det alligevel Amica Wronki at sikre sig en 1-0 sejr.

Fra første fløjt tog Brøndby initiativet mens Amica Wronki primært koncentrede sig om at forsvare og leve på giftige kontraangreb. Brøndby skabte en del chancer i første halvleg - Jonson, Jørgensen, Foldgast og Madsen havde alle udmærkede tilbud - men skarpheden manglede. Peter Foldgast burde dog have bragt Brøndby foran da han midt i første halvleg pludselig var alene med målmanden men ind ville bolden ikke.

Amica Wronki chokstartede anden halvleg med en scoring efter kun få minutters spil. Et hjørnesparksindlæg blev ikke ekspederet væk hvorpå en Amica Wronki spiller scorede uden chance for Mogens Krogh i målet. I de følgende 10-15 minutter var kampen meget lige men efterhånden fik Brøndbyspillerne igen fightet sig til et klart spillemæssigt overtag, hvilket lod til at passe Amica Wronki glimrende da det gav dem plads til nogle giftige kontraangreb. 5 minutter før sidste fløjt var Thomas Lindrup dog tæt på at bringe balance i regnskabet da han fik trykket af på et mønsterindlæg fra Peter Degn men igen klarede keeperen for Amica Wronki.

Med slutresultatet 0-1 lykkedes det således ikke Brøndby at få revanche for den tidlige exit fra UEFA Cup'en som Amica Wronki sørgede for i 99'.