Her er COSTA DEL SOL

22.02.2002 00:00

Gårsdagens kamp endte som bekendt med et 1-0 nederlag, ikke noget som passer os idet vi havde mange klare chancer til at score både tidligt og sent i kampen, men Amica var altså den tand skarpere på en af de få chancer de tilspillede sig, altså lige som sidste gang vi mødte dem. Men dog kan vi udlede det positive af kampen at spillet begynder at fungere, og hvis skarpheden så viser sig den 3. marts så er det jo helt ok. Kampen blev spillet på det meget fine fodboldanlæg Marpafut lidt syd for Marbella i høj sol og en temperatur på omkring de 20 grader. Ruben var ikke med idet han ved onsdagens sene træning pådrog sig en lille fiberskade på bagsiden af højre ben, men det er formentligt ikke noget der holder ham væk ret længe, Allan Ravn måtte også undvære gårdagens kamp idet han ikke følte sig helt klar ved opvarmningen, men formentlig er det også noget der ikke holder ham væk ret længe

I dag blev der trænet, og efter et god gang træning har Åge valgt at give lidt frihed under ansvar således at alle nu kan slappe af til i morgen ved middagstid, så træningen i eftermiddag og morgen formiddag er aflyst, nu skal der hviles ovenpå 2 kampe og 9 træningspas.

Ellers begynder vi så småt på at glæde os til at komme hjem igen, så sørg lige for at sneen er væk så vi kan finpudse formen i næste uge, og komme i gang med turneringen til tiden.

På gensyn til jer alle på tirsdag kl. 14.00 hvor vi slutter træningskampene af med at spille mod AC Horsens med vores gamle spiller Kent Nielsen som træner.