Hårdt program

28.02.2002 00:00

Det var en noget decimeret trup som torsdag formiddag tog hul på det første ud af dagens to træningspas. Otte spillere måtte blive indendørs til behandling, især var truppens unge spillere overrepræsenterede på massørens og fysioterapeutens brikse.

For tre af de skadede spillere har de sidste par måneder dog også været hårde at komme igennem. Allan Olesen og Kenneth Larsen har trods det tidlige tidspunkt på året allerede været udtaget til U-20 landsholdet tre gange i år. Første gang var i slutningen af januar hvor U-20 landsholdet spillede hele fire kampe i Sydafrika, anden gang var i midten af februar hvor modstanderen var Tyrkiet og tredie gang var en træningssamling over to dage i Næstved.

Også Jonas Kamper har haft et hårdt program. En landsholdssamling i starten af februar samt to U-19 landskampe mod Grækenland godt fjorten dage senere kombineret med at Jonas i vinterpausen kom på fuld tid i Brøndby IFs førsteholdstrup er nok en medvirkende faktor til at den talenfulde angriber måtte blive inde i dag.