Foldgast dobbelt målscorer

19.02.2002 00:00

Efter 3½ dages hård træning i Brøndbys sydspanske træningslejr var det tirsdag tid til træningskamp mod det lokale hold Marabella. Begge hold lagde ud i et hæsblæsende tempo hvor der blev givet og taget af et godt hjerte, der blev virkelig gået til vaflerne hvilket også kostede Peter Foldgast et gult kort efter 13 minutters spil. Foldgast revancherede sig dog i kampens 28. minut da han køligt ekspederede bolden i mål på straffespark begået mod Thomas Lindrup som blev fældet af Marabellas keeper efter en flot dribletur fra eget felt. Kun to minutter senere gjorde Martin Smith det til 2-0 da han eksekverede endnu et straffespark, denne gang begået mod Søren Krogh som blev hægtet i et gennembrud. To minutter før pausen afgjorde Peter Foldgast kampen med sin anden scoring efter flot forarbejde af Søren Krogh.

Anden halvleg begyndte som første i et hæsblæsende tempo men efterhånden som halvlegen skred frem faldt tempoet en smule og der blev mere plads til det polerede spil. Brøndby skabte de største chancer - blandt andet var Peter Degn tæt på at øge føringen til 4-0 på et godt lob - mens Marabellas chancer primært begrænsede sig til hurtige opløb som oftest blev fanget i Brøndbys offsidefælder.