Det ser fornuftigt ud

10.02.2002 00:00

Med kun tre uger til SAS-ligaen genoptages efter vinterpausen er bestemt ingen grund til pessimisme. I lørdagens træningskamp mod Malmø FF blev svenskerne i perioder fuldstændig kørt over af det blå-gule eksprestog fra vestegnen. Med udgangspunkt i en 4-4-2 opstilling der lynhurtigt blev konverteret til noget der lignede en 4-2-4 når bolden blev vundet, skabte Brøndbyspillerne et hav af farlige chancer med flot, direkte kombinationsspil.

Allerede efter tre minutters spil fornemmede man hvor det bar hen da Mads Jørgensen konverterede et straffespark begået mod Peter Madsen til en sikker scoring. Brøndby sad solidt på tingene i første halvleg og først i halvlegens sidste 20 minutter kom svenskerne lidt med i kampen, men kampen blev i realiteten afgjort da Peter Madsen scorede på Peter Foldgasts fornemme oplæg efter 32 minutters spil.

I pausen kom Ruben Bagger ind i stedet for Foldgast og kun et kvarter senere sagde han tak for tilliden med scoringen til 3-0 efter et mønsteropspil fra Mattias Jonson og Peter Madsen. Bolden var knap givet op da Mattias Jonson også kom på tavlen, en god stikning i dybden blev behandlet efter fortjeneste og sendt i mål uden chance for målmanden. I samme minuttal blev det til en spændende omrokering da den unge lovende midtbanespiller Thomas Kahlenberg afløste altid hårdtarbejdende Magnus Svensson. Kahlenberg fik en lille halv time på banen og gjorde sit til at Malmø blev fastholdt i Brøndbys jerngreb.

Peter Madsen kronede en rigtig god dag med sin anden scoring 20 minutter før fuld tid da han i to forsøg fik bolden ind bag Malmø-målmanden. 2 scoringer og et straffespark begået mod ham var det flotte udbytte af dagens anstrengelser men at han ikke kan gå på vandet beviste han da det 3 minutter før fuld tid lykkedes ham at afslutte tårnhøjt over mål fra 3 meters afstand fra helt fri position efter mønsterpasning fra Mattias Jonson.