Ruben Bagger forlænger med Brøndby IF

05.12.2002 00:00

Det blev idag en kendsgerning, at Ruben Bagger forlængede sin kontrakt med Brøndby IF for de kommende 5 år. 30-årige Ruben Bagger har været i Brøndby i mere end 10 år. På grund af en skade i venstre knæ har Ruben ikke spillet siden tidligt på efteråret.

Skaden heles fint og Ruben deltager på Brøndby IF's første træningslejr i Spanien den 14. januar 2003. I løbet af januar forventes Ruben at kunne deltage 100% i træningen og dermed være klar til forårets vigtige kampe.

Forhandlingerne har været lange. De blev faktisk indledt i august.

'Jeg er altid længe om at få afsluttet mine kontraktsforhandlinger' udtaler Ruben Bagger i forbindelse med kontraktforlængelsen. 'Der har ikke været noget dramatik i det. Jeg har nogle afslappede møder med Per, hvor vi får snakket om mangt og meget. Vældigt hyggeligt. Per ved jo også, at jeg ønsker at spille for Brøndby og ikke for andre klubber, så han tager det også stille og roligt, selvom vi har en del møder, men jeg er da glad for, at jeg nu har sikret mig en kontrakt for de kommende 5 år.'

'Ruben Bagger er en meget vigtig spiller for os. Han har været savnet i efterårets kampe, og er en vigtig spiller i truppen i dagligdagen. Vi er selvfølgelig glade for, at Ruben er ved at være skadesfri, og for at vi nu har en ny langtidskontrakt på plads med ham.' udtaler Per Bjerregaard.