Ravnen krydser sundet

12.12.2002 00:00

Efter 13 år og 235 kampe i den blå-gule trøje skiftede Brøndbys energiske midtbanespiller Allan Ravn i dag til Landskrona BoIS der sidste sæson opnåede en 11. plads i den bedste svenske liga, Allsvenskan.

Med den toårige kontrakt med Allan har Landskrona taget sit første store skridt til at forstærke truppen til den nye sæson, understreger Landskronas direktør Lars Persson. Ravnen selv er tilfreds med kontrakten:

- Jeg har ikke lagt skjul på at jeg gerne ville prøve noget helt andet. Nu har jeg fået en ny klub, et nyt land og en ny liga, og det bliver en så spændende udfordring, udtalte Allan Ravn tidligere i dag til onside.dk.

Ravn bydes velkommen af Landskronadirektør Lars Persson.

Allan krydser sundet med fire danske mesterskaber og en pokalsejr i bagagen, og med sine 45 Europa Cup-kampe vil han helt sikkert blive en forstærkning for sin nye klub. Om sin nye klub lyder det:

- Jeg har set Landskrona på video, og jeg er imponeret over spillet. Det er et godt hold med tekniske spillere, og netop det har været afgørende for mit valg. Især angrebsspillet er meget fleksibelt, vurderer Ravnen på Landskronas officielle website.

Landflygtighed bliver det dog ikke til. Allan Ravn forbliver bosiddende i Solrød - der hvor hans fodboldkarriere tog sin begyndelse:

- I bil tager det jo kun en time, og familien - dervokser sig lidt større i februar næste år - trives i Solrød.

Ravn begynder i sin nye klub den 2. januar 2003 hvor han er tænkt til at forstærke den centrale defensive midtbane, men som vi har set i Brøndby, er Ravn heller ikke uvant med at spille i forsvaret.

Tak for 13 års trofast energisk arbejde i Brøndby og held og lykke i det svenske!

SpillerProfil: Allan Ravn