Mogens Krogh ny direktør i Sakamoto Media A/S

03.12.2002 00:00

I lørdags sluttede Mogens Krogh sin imponerende karriere som målmand for Brøndby IF. Det har i en årrække været aftalt, at Mogens Krogh skulle ind i et civilt job i Brøndby, når den aktive karriere var slut.

Det er nu aftalt, at Mogens Krogh pr. 1. januar 2003 overtager direktørstolen i Sakamoto Media A/S. Et delvist ejet datterselskab til Brøndby IF, hvis hovedopgave er ansvaret for markedsføringen af Brøndby IF, herunder klubbens sponsorers udnyttelse af deres sponsorater samt samarbejdet med Brøndby IF's fangrupper. Samtidig med Mogens Krogh tiltræder Thomas Lytzen i en nyoprettet stilling som markedsføringschef i Sakamoto Media.

Sakamoto Media A/S har tidligere ligeledes beskæftiget sig med udvikling og salg af hjemmesider, men denne aktivitet er lagt ind i et nyt selskab Evolver ApS, hvor Brøndby IF's ejerandel er på 25%. Hovedaktionær i dette nystiftede selskab er ProData Consult A/S.

Mogens Krogh tiltræder i sit nye job pr. 1. januar 2003.

'Det er virkelig et ønskejob for mig' udtaler Mogens Krogh ' det er et job jeg kommer til at have en hel del med spillertruppen og fans'ene at gøre. Det er en ønskesituation for mig. Det kan simpelthen ikke være bedre, når man nu ikke kan spille fodbold hele livet. En af de store udfordringer bliver også , at medvirke til, at sponsorerne i Brøndby IF får endnu mere for deres sponsorkroner i fremtiden. Det er også noget jeg ser meget frem til. Brøndby IF har en stor og loyal sponsorkreds. Jeg har altid følt, at jeg har haft et fint forhold til vores sponsorer. Det glæder jeg mig til at gøre endnu bedre i fremtiden'

'Mogens Krogh er gennem en lang karriere i centrum for begivenhederne vældig godt rustet til sit nye job. De sidste par år har han haft nogle enkelte opgaver i administrationen. Det har han løst på bedste vis. Han er en utrolig populær person i klubben, blandt fans og sponsorer, jeg er sikker på, at Mogens også i fremtiden vil være et stort aktiv for Brøndby IF.' udtaler Per Bjerregaard.