'Fokus på det sportslige'

27.08.2002 00:00

På et særdeles velbesøgt pressemøde som optakt til morgendagens altafgørende Champions League kvalifikationskamp mod Rosenborg redegjorde Brøndby IFs cheftræner Michael Laudrup for sine tanker angående den vigtige kamp:

- Det er en meget vigtig kamp for Danmark og Brøndby. Det betyder meget for klubben både sportsligt og økonomisk men for spillertruppen er fokus udelukkende på det sportslige. For os gælder det om at kvalificere sig til den store sportslige udfordring som Champions League er.

Brøndby tabte den første indbyrdes kamp i Trondheim med 1-0 men selvom Michael Laudrup før den kamp pointerede vigtigheden at at få scoret på udebane, er han nogenlunde tilfreds med udgangspunktet:

- 0-1 er et udmærket udgangspunkt. Vi skal forsøge at få scoret på vore chancer og holde nullet. Hvis Rosenborg får scoret skal vi op og score tre gange og det kan blive svært men vi skaber mange chancer og scorer mange mål så det kan lade sig gøre. Verden går ikke under hvis vi taber sammenlagt men jeg tror helt klart på at vi går videre. Jeg har store forventninger til dette hold, mine egne forventninger er nok større end de fleste andres.

- Rosenborg er forbilledet i skandinavisk fodbold. De har fået bygget noget rigtigt godt med Champions League deltagelse årevis i træk op og jeg håber at vi kan gøre dem kunststykket efter, men helst på lidt kortere tid. Tronskiftet kan jo passende finde sted i morgen.