Endnu en tv-kamp

21.08.2002 00:00

Endnu en Brøndbykamp er af TV3 udvalgt til live tv-transmission. Det drejer sig om Brøndby IFs hjemmekamp mod FC Midtjylland i 9.runde af SAS-ligaen som spilles søndag den 22. september der af TV3 er udvalgt til at blive tv-transmitteret og derfor flyttes fra klokken 15:00 til klokken 17:35.

Super Cup'en samt seks Brøndbykampe i SAS-ligaens første 9 runder har været eller bliver således live-transmitteret på TV3+ mens Brøndby IFs 4 første europæiske opgør også er blevet eller bliver transmitteret live - hjemmekampene på TV2 og udekampene på TVDanmark - så der har været masser af muligheder for at se Brøndby selvom man ikke kunne møde op på stadion.

Skal man have atmosfæren med, er der dog ingen erstatning for den ægte vare. Førstkommende chance for at opleve et sydende Brøndby Stadion er til Champions League kvalifikationskampen mod Rosenborg onsdag den 28. august klokken 20:45. Brøndby IF forventer at kampen bliver udsolgt og mandag aften var der solgt 15.500 billetter til kampen så vent ikke for længe med at sikre dig din billet.