Assistenttræner Smith

06.08.2002 00:00

Martin Smith har som bekendt stoppet sin aktive karriere men har stadig et halvt år tilbage af sin kontrakt som efter planen skulle være brugt til genoptræning. Men frem til nytår har Martin desuden fået tjansen som assistenttræner for Tom Køhlert som står i spidsen for den nye U-trup.

- Tom hjalp mig med at komme på DBU's ungdomstrænerkursus i Helsingør i sommer og det gik ganske godt. Da Tom så stod og manglede en til at hjælpe sig med U-truppen, så tilbød han mig at jeg kunne prøve om det var noget for mig.

- Indtil videre er det gået godt. Det er begyndt at være interessant selvom jeg jo helst ville spille selv. Man kan ikke få nogen bedre læremester end Tom Køhlert, efter min mening er han Danmarks bedste træner. Han er god til at lære fra sig og er ikke bange for at give mig ansvar. Jeg føler at jeg lærer noget hver dag.

Tom Køhlert er godt tilfreds med sin nye assistent:

- Aftalen med Martin løber til årsskiftet, så har han mulighed for at se om det er noget for ham. Derefter må vi se hvad der sker men jeg tror at Martin har talent for trænergerningen. Han virker overbevisende i det han foretager sig og han er god at sparre med under kampene. P.t. står Martin for træningen dagen før en kamp og med tiden kommer han til at stå for træningen med jævne mellemrum hvor jeg så vil fungere som assistent.