'Vi havde forberedt os godt'

01.04.2002 00:00

Brøndbys sikre sidste skanse, Mogens Krogh, var efter kampen ikke i tvivl om hvad der var nøglen til sejren over Esbjerg:

- Vi stod rigtig godt nede bagved i dag. Esbjerg var stort set kun farlige på dødbolde og havde vi været skarpere oppe foran var slutfasen aldrig blevet så hektisk som den blev.

Spillet er endnu ikke nået op på efterårets niveau men efter Mogens Kroghs mening er det kun et spørgsmål om tid:

- Vi har arbejdet stenhårdt hele foråret og har nu fået lidt ro med tre sejre i træk. Der er tilløb til et gensyn med efterårets flotte spil og hvis vi holdet bliver ved med at arbejde og fortsætter de gode takter så kommer det gode spil helt af sig selv.

Brøndby stærke midterforsvarer Kenneth Rasmussen måtte udgå i pausen med en beskadiget ankel men havde sin store andel i at nullet blev holdt for første gang i forårssæsonen:

- Vi havde godt fat i Esbjerg i dag og det er tankevækkende at et så stærkt hold overhovedet ikke har formået at score mod os i sæsonens tre indbyrdes opgør. Vi havde dog også forberedt os godt til kampen og Esbjerg spillede præcis som vi havde forventet.

Matchvinder Peter Madsen har ikke nogen entydig forklaring på at han for femte kamp i træk kunne gå fra banen som målscorer:

- Det gælder bare om at være der hvor chancerne opstår. Tidligere i min karriere har jeg måske haft en tendens til at søge tilbage i banen og hente bolden selv men så mangler man jo i feltet. Ruben Bagger og jeg har efterhånden fået en fin indbyrdes forståelse og skiftes nu mere til at være oplægger og afslutter. Man skal heller ikke undervurdere betydningen af at vi holder nullet i dag for vi ved at vi altid skaber mange chancer og så skal målene nok komme.

Spillerne løber på banen

Mattias Jonson forsøger at få kontrol med bolden i Esbjergfeltet

Faxetribunen eksploderer i jubel da Madsen scorer