To mål af Foldgast

16.04.2002 00:00

Trelleborg fik ørerne i maskinen da de her til aften mødte et tændt Brøndbyhold som for øjnene af den nye cheftræner Tom Køhlert vandt 4-0. Peter Foldgast åbnede scoringen i det 16. minut da han headede et godt indlæg fra Peter Degn i nettet og seks minutter inden pausen øgede Mads Junker til 2-0 da han modtog en dyb stikning i feltet fra Anders Rasmussen og derefter rundede keeperen og trillede bolden i mål.

11 minutter før sidste fløjt fik Martin Smith en gylden chance for at udbygge føringen da Brøndby fik tilkendt et straffespark men Martin Smiths forsøg fra pletten blev reddet til hjørnespark af Trelleborgs målmand. Martin Smith tog dog revanche da han lagde et perfekt hjørnespark ind i feltet til Peter Foldgast som headede bolden sikkert i mål. Oumar Barro fik lov til at lukke festen da han 5 minutter før sidste fløjt modtog en bold fra Peter Degn og fra kanten af feltet sendte den i mål uden chance for keeperen.

Trods en vanskelig bane viste Brøndbymandskabet i lange perioder glimrende takter og tilskuerne fik fornøjelsen af at overvære en særdeles seværdig forestilling. Især samspillet mellem de tre offensivspillere Foldgast, Junker og Anders Rasmussen var meget lovende.