'Stor støtte for holdet'

04.04.2002 00:00

To træningspas stod menuen på for Brøndby IFs spillertrup da de mødte på Brøndby Stadion torsdag formiddag. Men da spillerne med cheftræneren i spidsen var gået ud til dagens anden træning var det uden den talentfulde midtbanespiller Anders Rasmussen som i stedet lå på sofaen i Players Lounge med en ordentlig ispose på knæet.

- Jeg deltog for fuld kraft i formiddagstræningen men for tiden kan mit knæ ikke klare to daglige træninger så jeg blev nødsaget til at blive inde her til eftermiddag. Jeg regner dog med at være klar når Danmarksserieholdet på lørdag klokken 15:00 spiller mod Avarta på bane 2.

Anders Rasmussen gør naturligvis hvad han kan for at overbevise cheftræneren om at han skal tages i betragtning til SAS-liga holdet men for tiden er det efter Anders' mening ikke så tosset at spille DS på grund af de mange loyale supportere:

- Jeg sad udenfor da vi spillede mod Slagelse i mandags men tog alligevel med for at se kampen. Til min store overraskelse var der hele 200 af vore supportere der havde taget turen med til Slagelse for at støtte holdet og det var med romerlys, slagsange og det hele. Det er virkelig en stor støtte for holdet og jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke dem og opfordre dem til at komme igen når vi møder Avarta på lørdag.

Se kampkalenderen for DS her