Nederlag til DS

14.04.2002 00:00

Brøndby IFs Danmarksseriehold tabte i eftermiddags 1-2 på udebane mod Roskilde. Brøndby startede ellers kampen solidt og lagde pres på værterne fra første fløjt. Efter 12 minutters spil kunne Mads Junker have givet Brøndby en drømmestart men hans hovedstød på et godt indlæg fra venstrekanten sneg sig lige udenom mål.

Efter godt 30 minutters spil tippede kampen over til Roskildes fordel da Peter Degn fik direkte rødt for en hård tackling efter selv at have være blevet nedlagt 2-3 gange uden at dommeren fløjtede. Roskilde fik dog ikke resultat af overtaget og holdene kunne gå til pause med 0-0.

Anden halvleg skulle byde på mere modgang for de blå-gule. Efter 10 minutters spil fik Roskilde et straffespark som de udnyttede sikkert bag den ellers velspillende keeper er Ambrosen men selvom Brøndby var en mand i undertal, overtog de derefter igen kampen. Det gav udbytte godt 20 minutter senere da Hans Mathiesen tog en god tur fra sin midtbaneposition og i feltet spillede skråt tilbage til Mads Junker som scorede sikkert.

Det uafgjorte resultat holdt sig helt til sidste ordinære spilleminut hvor Roskilde fik et meget tvivlsomt hjørnespark som blev lagt over til fjerneste stolpe hvor en helt umarkeret Roskildespiller kunne heade bolden i nettet. I kampens overtid var Martin Smith centimeter fra at udligne da han tordnede et frispark direkte på tværliggeren men resultatet 1-2 holdt kampen ud og Brøndby fik dermed sit første nederlag i foråret.