Juniorerne tabte

24.04.2002 00:00

Det lykkedes ikke Brøndby IFs juniorer at få sæsonens første sejr i hus da de tirsdag aften mødte B93 på hjemmebane. B93 scorede kampens enlige mål efter 30 minutters spil og rykkede med sejren forbi Brøndby i den samlede stilling.

Første halvleg blev en jammerlig forestilling af de unge Brøndbyspillere. Der var ingen sammenhæng i spillet, afleveringerne var upræcise og spillerne virkede som om de havde glemt fighterviljen i omklædningsrummet. Alligevel kunne Brøndby have bragt sig i spidsen da Niclas Rønne forfulgte en lang bold ind i B93-feltet men målmanden snuppede den for næsen af ham lige som han skulle til at heade den ind. I stedet bragte B93 sig foran da Brøndbyforsvaret - ganske symptomatisk for indsatsen i første halvleg - ikke var konsekvente nok og lod B93 spille sig igennem til en fortjent 1-0 føring.

I begyndelsen af anden halvleg havde Niclas Rønne et godt hovedstød på stolpen men også B93 skabte farligheder, flere gange måtte en godt spillende Dennis Nymann i Brøndbymålet hive flotte redninger ud af ærmet for at forhindre Brøndby i at komme yderligere bagud.

Efterhånden som anden halvleg skred frem begyndte Brøndbyspillerne at hive gejsten frem af gemmerne og Brøndby overtog mere og mere af initiativet. I de sidste 20 minutter af kampen blev B93 presset helt i bund i forsøget på at få udlignet. Jesper Rasmussen havde i denne periode et godt frisparksforsøg som keeperen måtte give hjørnespark på og på en retur fra hjørnesparket hamrede Morten Overgaard bolden mod mål men en B93 forsvarer fik klaret på stregen.

Patrick Bentsen var millimeter fra at sikre Brøndby det ene point da han i kampens sidste minut hamrede bolden på undersiden af tværliggeren hvorfra den sprang ned på stregen og i spil igen hvor Niclas Rønne fik afsluttet over mål men stillingen 0-1 holdt sig til sidste fløjt.