'Høj moral'

10.04.2002 00:00

Efter kampen var det en slukøret Auri Skarbalius som havde svært ved at se det positive i det ene point som var reddet hjem i overtiden:

- I Brøndby er uafgjorte kampe ikke et point vundet men to point tabt. Men når vi så hurtigt kommer bagud 2-0 er det alligevel tegn på høj moral at komme tilbage. Vi fighter meget i dag og selvom spillet ikke er optimalt, er der fremgang at spore. Vi mangler simpelthen lidt medgang for at komme tilbage på sporet.

Auri Skarbalius var fuld af beundring for dagens modstander og har svært ved at se AGF som en eventuel nedrykker:

- AGF spiller en rigtig god kamp idag. De spillede os klogt og overraskede mig ved at være ganske boldsikre. Hvis de fortsætter på denne måde ligger der mange point og venter på dem.

Mads Junker fik kun få minutter på banen men nåede alligevel at lægge op til Per Nielsens udligning:

- Ligesom mod Viborg fik vi først udlignet i overtiden og det siger trods alt noget om vores vilje til at kæmpe for tingene til sidste fløjt. Men vi må erkende at det alligevel er stolpe ud for tiden, chancerne til en klar sejr er der jo. Men det skaber usikkerhed at vi hele tiden skal kæmpe op ad bakke, det er enormt frustrerende.

Reservekeeper Kim Drejs fik med 20-25 minutter tilbage af opvarmningen besked på at han skulle starte inde i stedet for skadede Mogens Krogh og fik den værst tænkelige start på kampen da han allerede efter 5 minutters spil måtte hente bolden ud af nettet:

- Mickey Doyle fik ramt den bold utrolig godt. Den brækkede på vej ind mod målet, jeg nåede kun at få hænderne på men kunne ikke forhindre den i at gå ind. Ved AGFs anden scoring står Anders Nielsen helt fri foran mål og jeg bliver nødt til at gå ud af mit mål for at gøre vinklen mindre hvorefter han lobber den over mig, jeg når kun lige at få hænderne på.

300 kamps jubilaren Per Nielsen modtager blomster før kampen

Det var ikke lige kønt altsammen der blev fightet så det gnistrede

Mattias Jonson lykønskes af Krister Nordin efter sit reduceringsmål