'Havde vi bare scoret først'

14.04.2002 00:00

Den indskiftede angriber Peter Foldgast ærgrede sig efter kampen mod FC Midtjylland over jydernes hurtige føringsmål:

- Vi starter kampen godt. Det er fuldt knald på fra første fløjt og vi vil virkelig frem ad banen, tager indkast hurtigt og er i det hele taget indstillet på at give alt hvad vi har i os. Havde vi fået scoret først er jeg sikker på at vi havde kørt dem ud af banen men sådan skulle det som bekendt ikke gå.

Efter målmand Mogens Kroghs mening burde dommer Michael Svendsen have fløjtet for offside ved FC Midtjyllands første mål:

- Målscoreren Søren Skriver kommer bagfra og er ikke offside men i afleveringsøjeblikket er to af hans holdkammerater i klar offsideposition som efter min mening er strafbar forbi de har indflydelse på spillet. I anden halvleg fløjtede dommeren i en tilsvarende situation da Mattias Jonson slap fri og scorede. Marginalerne er ikke med os for tiden.

På søndag venter en svær kamp i Ålborg men Mogens Krogh ser med fortrøstning på den kamp:

- Efter min mening kommer topkampen mod AaB på det helt rigtige tidspunkt. Der er lige sådan en kamp vi kan bruge for at komme ovenpå igen. For første gang i umindelige tider vil vi ikke være tårnhøje favoritter og kan derfor spille mere frigjort og det skulle ikke undre mig om forløsningen kommer på søndag. Indtil da må vi arbejde stenhårdt på træningsbanen og rykke sammen som et hold, det er nu det gælder, det er nu vi skal bevise hvad vi kan.

Der var intet i vejen med opbakningen fra lægterne

Det brænder på foran FCM målet