Flot sejr til ynglingene

14.04.2002 00:00

Brøndby IFs ynglinge sikrede sig søndag eftermiddag sæsonens første tre point da det på hjemmebane blev til en fortjent 2-0 sejr over Esbjerg. Brøndby havde fået Ronnie Bendtsen tilbage fra en gæstevisit på DS-holdet mens U-17 landsholdskeeper er Ambrosen var gået den anden vej og spillede med DS-holdet i Roskilde.

Første halvleg var en lige affære præget af en del fejlafleveringer, hvor Brøndbys letbenede angribere blev holdt i kort snor af det fysisk stærke Esbjergmandskab. Der blev spillet friskt til af begge hold men det kneb med at spille sig frem til åbne tilbud. Dog var der kvalificerede afslutninger af Ronnie Bendtsen , Dennis Cagara og Glenn Christensen.

I anden halvleg blev der for alvor sat damp under kedlerne. Brøndby overtog mere og mere af spillet og kombinationerne begyndte at flyde. Indskiftede Kenneth Friis burde have bragt Brøndby foran allerede i anden halvlegs første minut da han slap alene igennem men han afsluttede lige på Esbjergkeeperen. I den anden ende fik Brøndby en slem forskrækkelse da en Esbjergspiller efter godt et kvarters spil pludselig stod fri i feltet efter et glimrende opspil men hans afslutning gik forbi mål.

Sekundviseren havde knap nået en halv runde efter den store Esbjergchance før bolden lå i nettet i den anden ende. Ronnie Bendtsen søgte mod feltet, spillede bande med er Lorentzen og scorede sikkert i det korte hjørne. Flot mål. For lige at demonstrere at det ikke var nogen tilfældighed, gentog Bendtsen og Lorentzen kunststykket kun 2 minutter senere, i stedet for at score afleverede Bendtsen dog på tværs til en helt fri Emil Hülz som kunne score i tomt mål til 2-0.

Med 2-0 føringen i ryggen fik Brøndbyspillerne for alvor spillet til at flyde og diskede i resten af kampen op med hurtigt, opfindsomt kombinationsspil som burde have resulteret i en større føring mod et mere og mere modløst Esbjerghold. 2-0 holdt sig dog til sidste fløjt og Brøndby fik således tre velfortjente point ind på kontoen.