Flot debut til Bendtsen

06.04.2002 00:00

Ynglingespilleren Ronnie Bendtsen spillede en stor kamp som venstre back da Brøndby IFs Danmarksseriehold her til eftermiddag besejrede Avarta med cifrene 2-0. Unge Bendtsen gik uimponeret til opgaven og løste både sine defensive og offensive opgaver flot, godt støttet af sine holdkammerater.

Brøndby startede kampen godt og fik i kampens indledning lagt Avarta under pres. Det gav bonus allerede i kampens 7. minut hvor Martin Smith konverterede et straffespark begået mod Anders Rasmussen. Derefter gik gassen lidt af ballonen og resten af halvlegen var ikke den store oplevelse.

Avarta lagde godt ud i anden halvleg og skabte i halvlegens første 10-15 minutter en del tilbud hvor en solidt spillende er Ankergren i tre tilfælde måtte hive solide redninger ud af ærmet for at klare. Derefter overtog Brøndby igen initiativet og i det 63. minut bragte Barro således de blå-gule foran 2-0 da han resolut headede et hjørnespark fra Anders Rasmussen i nettet.

Resten af kampen virkede det som om at Brøndbyspillerne kørte på autopilot men havde dog stadig overtaget uden ligefrem at vade i chancer. Med dagens resultat har Brøndby IFs DS-hold fået en rigtig god start på foråret med tre sejre i tre kampe.