EventTur hjemmeside på Nettet

18.04.2002 00:00

SAKAMOTO har i dag lagt hjemmesiden ud for den store EventTur, der skal bringe børnevenlige aktiviteter til en række danske SAS-liga klubbers stadions. Således er EventTur ikke blot et Brøndby IF tiltag, men et samarbejde mellem flere klubber.

Jan Amtrup - direktør SAKAMOTO:

- Vi har med glæde erfaret en kæmpe interesse fra andre SAS-ligaklubber omkring dette koncept. EventTur skal være et fælles samarbejde mellem mange klubber. Vi starter med første 'ude-event' d. 1. maj, hvor Viborg inviterer til fodbold mod Brøndby IF.

- Klubberne har ingen udgifter, da SAKAMOTO allerede har sørget for at betale for Event-parken, transport, professionel bemanding, forsikringer og alt andet. Klubberne får endda lov til lokalt at sælge et sponsorat. Således er det en klar positiv forretning, der kun kan være med til at skabe flere tilskuere på stadion, der samtidigt får en oplevelse sammen med deres børn.

EventTur har Codan Forsikring som hovedsponsor. BT er medsponsor og mediepartner, Nintendo og Adidas medsponsorer.

- Vi har endnu en stor sponsor parat fra sommerpausen, men det holder vi for os selv indtil alle aftaler er faldet på plads, slutter Jan Amtrup, der også kan fortælle om stor interesse fra mange andre end fodboldklubber for at leje Event-parken.

Find eventturens website her