Eventparken en stor succes

04.04.2002 00:00

I forbindelse med hjemmekampen mod Esbjerg havde Brøndby for anden gang fornøjelsen af at byde børn i alle aldre velkommen til den nye Eventpark bag Brøndby Stadion. Allerede nu ser det ud til at børnefamilierne har taget dette spændende, nye tiltag til sig. Fremmødet var væsentlig øget i forhold til sidste gang, personalet talte hele 2084 brugere igennem aktiviteterne hvilket er langt over forventning.

Der var fuld gang i aktiviteterne straks fra åbningen af eventparken 2 timer før kampstart. Masser af glade børn fik en forrygende oplevelse med de sjove aktiviteter, især eventparkens nye hoppeborg gjorde stor lykke og var meget populær hos børnene.

Parat til et flyvende hovedstød med et stort smil på læben. Den nye fodboldformede hoppeborg ses i baggrunden

Selvom der er stor tilfredshed med Eventparkens start bliver der på ingen måde hvilet på laurbærrene. Eventparken vil hele tiden udvikles med nye spændende tiltag for børnene, forhåbentlig er de første forbedringer allerede klar til næste hjemmekamp mod AGF som spilles onsdag den 10. april klokken 19:00 hvilket altså betyder at eventparken åbner klokken 17:00.

Børnene havde en dejlig dag

...Og der er scoret!!!

Flot fremmøde og ikke kun af børn