DS-holdet på førstepladsen

02.04.2002 00:00

Mens Brøndby IFs SAS-liga hold mandag forberedte sig på den sene eftermiddagskamp mod Esbjerg var DS-holdet i Slagelse for at møde det lokale hold i forårets anden kamp i Danmarksseriens pulje 2. Brøndby vandt opgøret 2-1 på to mål af Søren Larsen men trods de knebne sejrscifre var der aldrig for alvor tvivl om kampens udfald.

Brøndby var klart det bedste hold kampen igennem og kæmpede flot for tingene men blev i nogen grad hæmmet af en dårlig bane som gjorde betingelserne vanskelige for spillerne. Alligevel kunne Brøndby gå til pausen med en smal 1-0 føring på et mål af Søren Larsen som for alvor er ved at komme ind i en god målstime.

Brøndby fortsatte dominansen i anden halvleg og kampen virkede lukket da Søren Larsen med sig andet mål bragte Brøndby foran med 2-0 med et kvarter igen. Brøndby havde derefter adskillige store chancer til at øge føringen men fik dem ikke udnyttet og i stedet fik Slagelse pyntet på resultat med en reducering fem minutter før sidste fløjt.

Efter en trist sæsonstart med tre nederlag i de tre første hjemmekampe er Brøndby for alvor tilbage på rette spor og med sejren mod Slagelse røg Brøndby op på førstepladsen i Danmarksseriens pulje 2 med samme pointtal som Køge.