'Det gik forbavsende godt'

29.04.2002 00:00

Da Brøndby IFs Danmarksseriehold i et overdådigt spillehumør i lørdags knuste B 1908 med cifrene 13-0 var der et kært gensyn med Mikkel Jensen som endelig var klar igen efter et længere skadesforløb:

- Jeg har haft problemer med betændelse og irritation i mine knæ i godt to måneder så kampen mod B 1908 var min første turneringskamp i år. Jeg fik 70 minutter på banen og det gik faktisk rigtig godt. Formmæssigt var jeg forbavsende godt med, spillemæssigt gik det også rigtig godt og så fik jeg ovenikøbet scoret vores første mål.

Med kun fire kampe tilbage i denne SAS-liga sæson kan det blive svært for Mikkel Jensen at erobre en stamplads men mindre kan også gøre det:

- Efter min pause strutter jeg af spilleglæde og glæder mig helt vildt til både træning og kamp også selvom det styrter ned og er hundekoldt. Jeg håber på at få spilletid på SAS-ligaholdet i et par kampe her til sidst på sæsonen men det bliver svært at slå nogen af de andre af holdet som de har spillet her på det sidste men mit overordnede mål er helt klart at komme ind omkring SAS-liga truppen igen.