Uafgjort mod Lyngby

03.09.2001 00:00

Mandag aften spillede Brøndby mod Lyngby i Øresund Cup. Kampen endte 2-2, men 5-5 havde været mere passende efter spil og chancer. Lyngby startede stærkt og med lidt mere koldblodighed i afslutningerne havde de i løbet af kampens første kvarter scoret mere end det ene mål Christian Magleby stod for efter 11 minutter. Derefter tog Brøndby mere og mere over og skabte flere åbne chancer. I det 30. minut udlignede Ruben Bagger og seks minutter senere tordnede Krister Nordin bolden i mål efter flot Brøndby opspil hvor Lyngbyforsvaret blev spillet helt tyndt. 2-1 holdt til pausen hvor Brøndby skiftede flittigt ud. Anden halvlegs eneste scoring faldt 18 minutter før tid hvor en Lyngbyspiller headede bolden i mål bag sagesløse Kim Drejs til slutstillingen 2-2.