Uafgjort for DS-holdet

10.09.2001 00:00

Brøndby IF's Danmarksserie-hold kunne i lørdags hente sin fjerde udebanesejr i lige så mange forsøg. Senest blev det til en 2-1 sejr over AB70, mens holdet paradoksalt nok stadig mangler at hente point på hjemmebane. Modstanderen i denne spillerunde var Esbjerg fB i det vestjyske.

Sejr nummer fire kom dog aldrig i hus. Peter Degn bragte ellers Brøndby planmæssigt i front efter 41 minutters spil. Den stilling holdt frem til det 80. minut hvor Esbjergs Mikkel Eltved bragte jublen frem hos de hen ved 75 fremmødte tilskuere. Herefter blev der ikke scoret flere mål, og Brøndby fik sit første uafgjorte resultat i denne sæson.

Brøndby IF 2 ligger nu på en syvende plads i DS pulje 2 med ti point for syv kampe.

SpillerProfil: Peter Degn