Træning i Ljubljana

19.09.2001 00:00

Brøndby trænede her til aften en times tid på Centralni Stadion i Ljubljana som er det stadion hvor det går løs i morgen i opgøret mellem Olimpijo Ljublana og Brøndby i første runde af UEFA Cuppen. Græstæppet så ved første øjekast udmærket ud, men efterhånden som træningspasset kom i gang sås det tydeligt at kraftig regn havde lavet vandpytter på banen og i øvrigt gjort banen tung og glat. Vejrudsigten for det kommende døgn fortæller dog om 20 graders varme og ingen nedbør så forhåbentlig er banen i bedre stand når dommeren fløjter opgøret i gang i morgen.

Efter opvarmningen der bestod af løb og småspil var der sat lidt tid af til at træne den taktik som regnede væk hjemme i Brøndby tirsdag formiddag. Det så på træningen ud til at der skal lægges et højt pres, især når modstanderne har bolden i egen forsvarskæde.

Åge Hareide og Lars Olsen overvåger træningen

Træningspasset blev afsluttet med en omgang 9 mod 9 fodbold hvor tempoet var højt og humøret endnu højere. Spillerne virker meget selvsikre og overbeviste om at Brøndby får et godt resultat med hjem. Men Åge Hareide maner til besindighed:'Europa Cup kampe er altid svære, der er ingen lette kampe mere. Jeg har set Olimpija Ljubljana en enkelt gang og jeg har bestemt respekt for dem. Men vi vil ikke indrette vort spil efter modstanderne, vi spiller vort eget spil.'

Efter træningen måtte spillerne i gang med at reparere de værste skader på banen