Take off med SAS

03.09.2001 00:00

'Velkommen til SAS Liga-kamp på Brøndby Stadion. Dagens modstander er...' Nogenlunde sådan vil det lyde når stadionspeakeren byder velkommen til hjemmekampen mod F.C. København søndag den 16. september, og sådan vil det også lyde de næste fire år.

Det er resultatet af den samarbejdsaftale som SAS og Divisionsforeningen har indgået om sponsoreringen af landets bedste fodboldrække - SAS Ligaen.

- SAS ønsker at blive opfattet som det nationale flyselskab i vores tre ejerlande. Det skal vi gøre os fortjent til på mange måder. En af dem er at være en del af det samfund vi betjener. Med sponsoratet af SAS Ligaen har vi nu også fået et bredt folkeligt sponsorat der bringer os ud i alle dele af Danmark, udtalte SAS-koncernchefen, Jørgen Lindegaard, efter offentliggørelsen af den nye aftale.

Divisionsforeningens direktør, Claus Rode Jensen, der sammen med blandt andre Per Bjerregaard har repræsenteret liga-klubbernes interesser i forhandlingerne, udtrykker ligeledes sin begejstring for det nye sponsorat:

- Efter Divisionsforeningens opfattelse repræsenterer SAS en række af de værdier som også hører hjemme i dansk fodbold, og vi anser det for helt sikkert at samarbejdet vil udvikle sig dynamisk til gavn for begge parter.

Brøndby-direktør Per Bjerregaard mener ligefrem at der er tale om en blåstempling af dansk fodbold og fastslår samtidigt.

- For os er signalværdien meget vigtigere end pengene.

Velkommen til SAS. Der er take off første gang på næste søndag hvor Brøndby IF i rundens tv-kamp møder AaB på det nyrenoverede Aalborg Stadion.

Læs mere om den kamp her eller besøg den nye liga-sponsor