Sejren i billeder

10.09.2001 00:00

Med gårsdagens sejr over AaB på Aalborg Stadion er Brøndby IF nu alene i spidsen af SAS Ligaen. Sejren blev til inden for de første 24 minutter hvor først Rafael Niznik på langskud og derefter Ruben Bagger med sine to scoringer bragte Brøndby i front. Michael Silberbauer reducerede for AaB da hans skud uden for feltet blev dirigeret i mål af Brøndby-forsvaret.

1-0 til Brøndby. Niznik omfavnes af holdkammeraterne.

Efter pausen trak Brøndby-spillerne sig naturligt tilbage på banen og gav dermed mere plads til AaB som da også tilspillede sig en række løse chancer. Brøndby var dog stadig overordentlig farlige i kontraløbene.

Peter Madsen demonstrerer sin teknik.

I kampens døende minutter fik AaB tilkendt et straffespark da dommer Steen Knudsen vurderede at Brøndbys Mattias Jonson gik i ryggen på en AaB'er. Allan K. Jepersen sendte godt nok bolden forbi Mogens Krogh, men også forbi mål. Sejren i Aalborg var en realitet.

Peter Madsen spiller Ruben Bagger fri med en hælaflevering. Resultat: 2-0 til Brøndby.

Brøndbys Mads Jørgensen blev før kampen kåret til Månedens Spiller af Onside.

Artikler: Dåbsfest
Kampforløb: AaB - Brøndby IF