Off-day

23.09.2001 00:00

- Den slags kampe havde vi tabt sidste sæson, lød det spredt i omklædningsrummet efter dagens 0-0 kamp mod Viborg. At Brøndby-spillerne i dag havde en mere eller mindre kollektiv off-day, var tydeligt. Spillet flød ikke helt som i sæsonens tidligere kampe, og der var ingen mål til at glæde de 11.875 tilskuere. Men verden går ikke under af den grund.

- Der vil altid komme en off-day hvor tingene ikke fungerer, men i dag fik vi trods alt ét point i en kamp hvor vi ikke levede op til vores vanlige standard, vurderede cheftræner Hareide efter kampen.

Der er dog ingen grund til at skrive de første linjer i en forfaldshistorie. Forsvaret stod godt, og Viborg fik reelt kun én chance som Mogens Krogh dog mesterligt reddede. Kampens øvrige chancer stod der Brøndby på, og her havde den i anden halvleg indskiftede Thomas Lindrup to af slagsen der begge blev afværget på stregen af de viborgensiske markspillere.

Peter Madsen der i første halvleg var tæt på at klatre yderligere op ad topscorerlisten, var dog en smule mere kritisk;

- Vi fungerer ikke helt som et hold i dag. De første 15 minutter er vi flyvende - lige som vi plejer - men så går vi alt for langt ned i tempo. Og til sidst er det to godt organiserede fire-back-kæder der står over for hinanden, og det giver altså ikke mange chancer, lød det fra den skuffede Brøndby-spydspids.

På torsdag er der endnu en kamp. Brøndby IF har her alle muligheder for at sikre sig avancement i UEFA Cup'en.

- Går vi ikke videre her, kan vi tale om skuffelse. Selvfølgelig var det skuffende ikke at få alle tre point i dag - både for os selv og for vores fans, men det nytter altså ikke at hænge med hovedet. Vores selvtillid er intakt, og det demonstrerer vi på torsdag, afsluttede en temmelig korthåret Peter Madsen.

Med sine to forsøg var Thomas Lindrup spilleren der kunne have sikret Brøndby alle tre point, men Viborg-keeper Arek Oznyko omgav sig i dag med en række særdeles trofaste markspillere der bevogtede målstregen når han var væk.

- Det er en af de kampe hvor vi kan spille herfra og så til juleaften uden der sker noget. Det er selvfølgelig irriterende, men vi holder nullet på hjemmebane og producerer rent faktisk tre-fem udmærkede chancer. Og det trods alt meget få gange vi spiller uden at score, var Thomas's syn på kampen.

Vi kan ikke vinde hver gang. Og i dag var åbenbart en af dem.

Kampforløb: Brøndby IF - Viborg FF