Magnus på vej tilbage

13.09.2001 00:00

Den stærke midtbanespiller Magnus Svensson indleder nu de sidste forberedelser til sit liga-comback. Den svenske landsholdsspiller spillede sidste weekend en enkelt halvleg da Brøndby IF's Danmarksserie-hold fik uafgjort 1-1 mod Esbjerg, og på lørdag regner han med at spille hele kampen når Køges divisionsreserver gæster Brøndby.

- Jeg mærker intet til knæet, så nu drejer det sig bare om at komme i form igen, hvilket heller ikke burde tage lang tid. Derefter må jeg så se om jeg kan tilkæmpe mig en plads i truppen, men med det gode spil holdet leverer for tiden, er konkurrencen hård, lyder det fra Magnus efter torsdagens træning.

På grund af sin knæskade måtte Magnus melde fra da det svenske landshold spillede sine seneste VM-kvalifikationskampe, og spørgsmålet er nu om han stadig har de to landstræneres tillid.

- Jeg tænker ikke så meget på landsholdet. Brøndby er vigtigst lige nu, og det mest realistiske er nok at vente til kvalifikationskampene er overstået, dvs. til landsholdsudtagelsen i januar eller februar næste år, afslutter Brøndbys nummer ni.

SpillerProfil: Magnus Svensson