Ingen betydning

13.09.2001 00:00

Aflysningen af aftenens UEFA Cup-kamp i Slovenien kommer ikke til at påvirke Brøndby IF sportsligt. Det vurderer cheftræner Åge Hareide efter dagens træningssession der fandt sted i silende regn.

- Selv om det at spille kamp er den bedste form for træning vi kan få, får aflysningen ingen sportslig betydning for vores kamp mod F.C. København. Selv om vi har brugt kræfter på koncentrere os om kampen mod Olimpija, er det ikke noget antiklimaks at kampen ikke spilles. Kampen på søndag er i sig selv vigtig nok til at motivere spillerne, konkluderer Åge.

De to sidste træningspas som finder sted i morgen og på lørdag, fokuserer udelukkende på taktikken mod FCK, hvilket cheftræneren finder mest optimalt.

- De to sidste træningspas inden kampene bruger vi til at koncentrere os 100 procent om den kommende opgave. Det er her holdet sammensættes og taktikken finpudses. Men da vi spiller ens uanset hvilket hold vi møder, er der ikke meget at justere lige nu. Det eneste jeg vil indskærpe over for spillerne, er at jeg ikke vil acceptere et nederlag. Som vi spiller netop nu, har vi de bedste forudsætninger for at besejre FCK.

De forudsætninger dækker over den tryghed der har bredt sig ikke alene over spillet, men også over de enkelte spillere. Åge har tidligere betonet den rolle Krister Nordin spiller for Mads Jørgensens spil og fremhæver nu også spillernes vilje til hele tiden at forbedre sig.

- Selv om vi nu har fundet det rette hold, som her i efteråret at givet os alle nogle fantastiske stunder på fodboldbanen, er der stadig dele af spillet der kan blive bedre. Og her er det virkelig spillernes fortjeneste at de bliver ved. At de ikke stiller sig tilfreds, men i stedet arbejder endnu hårdere på træningsbanen, roser cheftræneren sine spillere.

Om selve kampen mod F.C. København lyder det kort:

- Det bliver et utrolig lige, tæt og hårdt opgør. Og vi vinder!

Læs mere om kampen