Arbejdssejr til damerne

16.09.2001 00:00

Søndag eftermiddag spillede Brøndby IFs Elitedivisionshold for damer hjemme mod Vejle. Det lignede på forhånd en overkommelig opgave men Brøndbyspillerne fik på intet tidspunkt noget forærende af det godt kæmpende Vejlehold. Opgaven blev heller ikke gjort lettere af at Brøndbys hyperfarlige islandske spydspids Gudlaug Jonsdottir måtte udgå efter få minutters spil efter et voldsomt slag på kindbenet. Inden Brøndby havde fået sat en ny spiller ind i stedet for Jonsdottir, havde Christina Jørli dog bragt Brøndby foran efter et flot opspil. Gitte Andersen lagde fra egen banehalvdel en bold frem til kanten af Vejlefeltet hvor hårdtarbejdende Cathrine P. Sørensen med hovedet dirigerede bolden ned for fødderne af Christina Jørli som iskoldt scorede helt oppe i nærmeste kryds uden chance for Vejles målmand.

Det hurtige mål løsnede ikke som forventet op for spillet. Et hav af fejlafleveringer gjorde at Vejle kom med i kampen uden dog at skabe det store foran mål. I anden halvleg havde både Christina Jørli og Janni Lund Johansen muligheden for at lukke kampen efter at have været alene igennem med keeperen men begge gange blev chancerne misbrugt. I kampens sidste 5 minutter satte Vejle ind med en massiv offensiv men Brøndby red stormen af og kampen sluttede således 1-0 til Brøndby.