Åge: Vi skal videre

26.09.2001 00:00

Der var dømt pressemøde i dag på Brøndby Stadion. Som led i Brøndby IF's efterhånden mangeårige Europa Cup-tradition mødte cheftræner Åge Hareide og spillertruppen den danske verdenspresse før de som et led i de afsluttende forberedelser til morgendagens UEFA Cup-returopgør mod NK Olimpija drog af sted til træningslejren i Farum Park.

- Vi satser naturligvis på at gå videre i UEFA Cup'en efter denne runde. Med 4-2 sejren på udebane sikrede vi os et godt udgangspunkt, og det skal vi udnytte i morgen, indledte cheftræner Hareide og fortsatte:

Træneren har ordet.

- Jeg blev selvfølgelig en smule betænkelig da jeg så at vi så hurtigt kom bagud i Slovenien, men vores offensive spillere viste jo at det var der ingen grund til. Og det er den indstilling vi skal følge op på mod slovenerne. Efter den målfattige kamp mod Viborg - og de kampe vil komme uanset hvad - skal vi genfinde målscoringen og på den måde være med til at forbedre UEFA-koefficienten for Brøndbys og Danmarks skyld, udtalte cheftræneren.

På rad og række.

Åge kunne i samme åndedrag melde Mads Jørgensen der sad over i kampene mod NK Olimpija og Viborg på grund af rygsmerter, klar til torsdagens kamp.

- Jeg har været til behandling hos både en kiropraktiker og en zoneterapeut, og det har hjulpet så meget at jeg kan spille i morgen, var midtbanespillerens egen kommentar efter pressemødet.

Selve kampen mod NK Olimpija skal vindes. Det nærer Mads ingen tvivl om, men på den anden side forventer han heller ikke at det bliver let.

- Selv om vi ikke har den træthed i kroppen som nok var den vigtigste grund til at vi ikke helt levede op til forventningerne mod Viborg, bliver det svært at trænge igennem slovenernes forsvar. De vil nok stille sig temmelig langt tilbage på banen, og det stiller større krav til vores spil, lød den afsluttende analyse fra nummer 14.

Sultne spillere.