Troels Bech: På røv og albuer

24.10.2001 00:00

I SAS ligaen ligger OB netop nu nummer 7 med 16 point for 13 kampe. Det betyder, at der er pæn afstand til både toppen og bunden. OB har hentet de fleste af pointene mod rækkens bundhold, og det mener OBs træner, Troels Bech, ikke er nogen tilfældighed:

- Det er nok ikke nogen tilfældighed, at i har hentet pointene mod de hold, vi har. Der er en grund til, at bundholdene er bundhold, og topholdene er tophold. Det kunne godt tyde på, at der er en kvalitetsforskel mellem os og de 4-5 øverste hold.

Sidst Brøndby og OB mødtes, vandt Brøndby kampen på Brøndby Stadion med 2-0, og det er ikke en kamp, Troels Bech mindes med glæde.

- Vi blev kørt ud på røv og albuer i 1. halvleg. Vi fik en lektion i, hvordan fodbold kan og skal spilles. I 2. halvleg kunne det også have gået værre for os, da Lindrup brændte et straffespark. Vi fik dog mere fat i løbet af 2. halvleg, og vi reddede nok lidt af æren uden dog at være tæt på for alvor at komme tilbage i kampen.

Onsdag aften venter der så OB endnu et opgør på Brøndby Stadion; men Troels Bech regner ikke med, at opgøret bliver en gentagelse af det seneste indbyrdes opgør.

- Jeg må sige, at det seneste indbyrdes opgør, er den eneste gang i sæsonen, vi er blevet udstillet på den måde. Heller ikke i vores tidligere opgør mod Brøndby, har spillet været på den måde. Vi er nok ikke skyhøje favoritter til kampen; men jeg forventer en lige kamp. Det er også noget særligt, når det er en pokalkamp. Ingen af holdene kan bruge uafgjort til noget; kampen kan faktisk ikke slutte uafgjort. Normalt vil de fleste hold være godt tilfredse med at få uafgjort på Brøndby Stadion; men det ikke lade sig gøre i pokalturneringen. Så jeg håber, det bliver en underholdende kamp med 2 hold, der begge går efter sejren.