Tak!

10.10.2001 00:00

'Tak er kun et fattigt ord', genlyder det fra den danske sangskat, og en venlig tak må Brøndby-spillerne da også sende Vejle-målmand Boye Habekost efter dagens 2-1 sejr på Brøndby Stadion.

Sørgeligt for Vejle viste keeperen sig at være Brøndbys bedste angriber på en dag hvor nykårede landsholdsspiller Peter Madsen trods flere ihærdige forsøg ikke formåede at tage konkurrencen om topscorerværdigheden op med AaB's Indrek Zelinski.

- Tre point. Det er vist det der er værd at sige om den kamp. Havde Vejle ikke været så gavmilde, havde det set skidt ud. Det må vi erkende, indrømmede Mads Jørgensen efter kampen.

Og det er nok en konklusion størsteparten af de 7.682 tilskuere som trodsede regnen, vil støtte den 43. blå-gule landsholdsspiller i.

- Vores boldsikkerhed og tempo har i de seneste kampe ligget langt under det niveau vi præsterede i starten af sæsonen. Og kombinerer vi det med den ubevidste følelse af at 'Vejle kommer man da ikke i vanskeligheder mod', har vi forklaringen på hvorfor det blev så svært i dag, lød vurderingen efter kampen fra Mads der stadig døjer med rygproblemer og derfor måtte lade sig udskifte før tid.

Taknemmelighed var også noget der prægede cheftræner Åge Hareides vurdering af indsatsen mod Vejle.

- Vi må vel heller sige tak for de tre point sådan som spillet udviklede sig. Jeg synes ellers vi fik en god start på kampen med en særdeles aktiv Mattias Jonson i spidsen. Hans skade betød desværre at rytmen i spillet blev slået lidt i stykker, men alligevel havde vi kontrol over kampen. Desværre mere bagtil end fremad på banen, og det har været vores store problem i de seneste kampe. Det offensive spil har ikke fungeret optimalt - vi er simpelt hen gået i stå på det punkt, erkender cheftræneren.

Recepten hedder AaB.

- Det bliver en helt anden type kamp. Alene en atmosfære der udstråler topkamp, vil motivere spillerne. Og det er forhåbentlig det setup der vil bringe os tilbage på sporet, foreskriver Åge Hareide der afviser enhver tanke om at AaB vil kunne tage point fra Brøndby på Brøndby Stadion.

- AaB er, indrømmet, et stærkt hold. Det er vi også. Vi skal ikke tabe!

Kampforløb: Brøndby IF - Vejle BK

Foto: Billeder fra en underlig kamp