Storsejr giver førsteplads

07.10.2001 00:00

Før 9. spillerunde i damernes Elitedivision var OB en solid nummer et med tre point flere end Brøndby og en målscore der var 9 mål bedre end Brøndbys. Efter 9. spillerunde var der vendt grundigt op og ned på tingene. OB tabte til HEI og Brøndby lammetævede stakkels Horsens med de utrolige cifre 16-0 hvilket sendte Brøndby op på rækkens førsteplads.

Brøndby satte sig på kampen fra første fløjt og der skulle kun gå få minutter før Horsens keeperen første gang måtte hente bolden ud af eget net. Hanne Nørregaard tordnede bolden i mål fra distancen og det blev startskuddet til en målfest af dimensioner. Cathrine Paaske, Anja Thorsen og 2 gange Nina Jørgensen øgede til pauseføringen 5-0, og det var faktisk billigt sluppet for Horsens.

Var første halvleg slem for Horsens skulle anden halvleg vise sig at blive det rene mareridt. Hele 11 gange måtte Horsens keeperen se sig passeret uden at kunne lastes synderligt for nogen af målene. Imponerende langskud, gennemspillede angreb, knaldhårde, præcise hovedstød, flotte enkeltmandspræstationer, Brøndbyspillerne kunne det hele og der var simpelthen klasseforskel i en grad som man sjældent ser på dette niveau.