Stampe: Det bliver meget svært

27.10.2001 00:00

Efter en halvskidt start på sæsonen er AGF nu kommet op på den rigtige side af nedrykningsstregen. Den seneste kamp i SAS Ligaen gav en imponerende sejr på 4-1 ude over AaB. Trods sejren over AaB er AGF's træner, John Stampe, ikke helt tilfreds med situationen:

- Jeg synes stadig ikke, at vi spiller, som vi bør. Torsdag tabte vi i pokalturneringen 2-1 til Esbjerg i en kamp, vi burde have vundet 2-1. Vores spil har svinget fra det blændende til at være helt nede i kælderen. Jeg kunne godt tænke mig, at vi var mere stabile. Turneringen er vigtig for os, fordi vi også gerne vil være med næste år; men vi skal også bygge et hold op, så det gælder om at finde en balance.

Sidst Brøndby og AGF mødtes, vandt Brøndby 5-0 på Brøndby Stadion.Det er dog ikke en kamp, John Stampe har lyst til at tale så meget om.

- Vi blev blæst ud af banen, men der er en ny kamp søndag.

Søndagens kamp afvikles i Århus, og meget tyder på, at der kan komme op mod 20.000 tilskuere til kampen. John Stampe er dog ikke jubeloptimist inden kampen.

- Det bliver meget svært for os. Det er ikke noget godt tidspunkt for os at møde Brøndby på. Brøndby har tabt til Varteks og røg ud af pokalen til OB, og det er sjældent, at Brøndby tabertre kampe på så kort tid. Jeg forventer, at Brøndby vil presse os; men meget kommer an på Brøndby. Vi ved, at de mangler Krister Nordin, der har karantæne, og vi ved ikke, om Mads Jørgensen bliver klar. Så meget kommer an på, hvem Brøndby stiller med. Måske vil Brøndby gerne have AGF til at komme. Vi får se på søndag.