Ove Pedersen: Vi slår Brøndby!

19.10.2001 00:00

FC Midtjylland har aldrig slået Brøndby, og Brøndby har aldrig slået FC Midtjylland. De fire hidtidige indbyrdes opgør er alle endt uafgjort; men søndag er der en ny mulighed for at finde en sejrherre. FC Midtjylland kommer til kampen med en frisk sejr på 4-0 over Lyngby; en sejr, FC Midtjyllands træner Ove Pedersen ikke mener, kom på en billig baggrund:

- Hvis man mener, at sejren kom på en billig baggrund, skal man tænke på, at Lyngby runden forinden med det samme hold var uheldige med ikke at vinde i Aalborg. Lyngby har da nogle sygdomstegn, men der skal også et godt hold til at udstille de sygdomstegn. Hvis man ser på de navne, Lyngby har, så er det stadig et godt hold, selvom de har nogle problemer i klubben. Jeg vil også gerne supplere med at sige, at vi har spillet godt i vores senestetre kampe mod Brøndby, AB og Lyngby.

For blot tre uger siden mødtes FC Midtjylland og Brøndby sidst, og den kamp syntes Ove Pedersen godt om.

- Det var en meget flot fodboldkamp. Det var en kamp, der var god for dansk fodbold. Begge hold havdetre dage inden været ude i kampe i UEFA Cup'en, og alligevel blev det så god en kamp. Brøndby er også det eneste hold, der er kommet til Ikast for at prøve at vinde kampen. Mange har sagt, at de ville gå efter sejren i Ikast, men Brøndby er det eneste hold, der har vist det i handling.

Søndag venter der så endnu et opgør på Ikast Stadion, og Ove Pedersen tror på en sejr.

- Jeg tror, vi slår Brøndby for første gang. Vores eget niveau er højt netop nu, og vi stiller i stærkeste opstilling, så det er nu, vi har chancen. Brøndby har været ude i en kamp i UEFA Cup'en torsdag, og vi kører godt netop nu, så det er på søndag, vi skal slå Brøndby. Ellers forventer jeg, at det bliver en kamp lig sidst. Brøndby er ikke et hold, der stiller sig ned i forsvaret, og vi møder med bedre selvtillid end sidst, så jeg tror på sejren.