OK

14.10.2001 00:00

Brøndby IF indtager stadig førstepladsen i SAS Ligaen. Det er en kendsgerning efter aftenens 0-0 kamp mod AaB. De 21.025 tilskuere blev vidner til en kamp hvor træfsikkerheden hos de to holds angribere var langt under vanlig standard.

AaB begyndte bedst. Fik sat hjemmeholdet under pres i de første tyve minutter af kampen, men i takt med at Brøndby-spillerne blev bedre til at ramme hinanden, gled presset dem af hænde. 2. halvleg var Brøndbys, dog åbnede AaB's Indrek Zelinski halvlegen med at brænde en 100 procents chance. I den anden ende kom Jimmy Nielsen flere gange på alvorlige prøver, men ind ville bolden ikke.

- Spillemæssigt var det en OK kamp. Alle taler meget om at vi nu er i fremgang efter en lille spillemæssig krise, jeg synes dog ikke at vi på noget tidspunkt har spillet decideret dårligt, formaner midterforsvareren Kenneth Rasmussen.

I samme åndedrag bruger han dog ordet fremgang i forhold til onsdagskampen mod Vejle.

- Både bagtil og på midtbanen fungerer spillet ganske godt. I forsvaret får vi lukket af i de fleste tilfælde, men det er altså svært at holde et så godt hold som AaB fra chancer gennem en hel kamp. Vores problem - hvis man kan tale om det - er at vi ikke længere er så gode til at udnytte vores chancer, vurderer den tidligere Brøndby-angriber der også har en ganske enkel forklaring på hvorfor 'målkilden' er tørret ud.

- Mål kommer i bølger. I sæsonens begyndelse red vi på toppen, og målene fløj fra vores angriberes støvler. Peter og Ruben skal bare prikke én enkelt ind, og så er jeg sikker på at bølgen vender, lyder det metaforisk fra midterforsvareren.

Også i følge cheftræner Åge Hareide var kampen spillemæssigt OK. Men når talen falder på angrebsspillet, er han ikke helt så tilfreds.

- Vi må ud på træningsbanen. Der skal øves afslutninger i alle varianter; om det så er afslutninger på frispark, fra situationer efter indkast eller blot regulære afslutninger, skal der øves. Præcisionen skal ind i spillet igen, ganske enkelt, afslutter cheftræneren.

Kampforløb: Brøndby IF - AaB