Kort visit

24.10.2001 00:00

For én gangs skyld var der grund til at glæde sig over et lavt tilskuertal på Brøndby Stadion. Med den indsats Brøndby-spillerne leverede, var det nærmest befriende at kun 3.790 tilskuere overværede Brøndby IF's korte visit i dette års udgave af landspokalturneringen, DONG Cup. Foran 1-0 tabte Brøndby IF 2-4 - alle mål scoret i anden halvleg.

- En modstander må ikke få lov at score fire mål på Brøndby Stadion, det er simpelt hen en katastrofe, lød det bramfrit fra venstrebacken Auri Skarbalius efter kampen.

Efter første halvleg var der imidlertid intet der tydede på at Brøndby IF ikke ville være med når DBU på fredag trækker lod til forårets runde i cup'en. Halvlegen igennem spillede Brøndby-mandskabet sig frem til flere føringsmuligheder der desværre alle blev misbrugt. Kort inde i anden halvleg kommer forløsningen så. Ruben Baggers skud brager gennem Karim Zazas parader. Og herefter begyndte det meste at gå galt for Brøndby-spillerne.

- Vi falder fra hinanden efter vi er kommet foran. Vi slapper af og tror at vi allerede er videre. På den måde falder vi helt ud af kampen indtil Allan Ravn reducerer for os. Vi taber allesammen i dag - det nytter ikke at sætte navn på de enkelte spilleres indsats, for den var lige dårlig, fortsatte Auri sin vurdering.

På søndag spiller holdet på udebane mod et AGF-mandskab der efter udesejren over AaB i mandags har fået fornyet selvtillid.

- Selvtillid eller ej. Mod AGF skal vi rejse os. Vi skal vise hvordan Brøndby spiller fodbold. Det gjorde vi ikke i aften, og det eneste vi kan gøre, er at undskylde over for de tilskuere der trods alt havde bevæget sig ud i kulden for at se deres hold, afslutter litaueren.

Kampforløb: Brøndby IF - OB