Keld Bordinggaard: Vi er klar!

10.10.2001 00:00

Vejle rykkede ned fra Superligaen i sommeren 2000. Efter denne nedrykning mistede Vejle et halvt hold og måtte på grund aføkonomien gå fra fuldtidsprofessionelle spillere til halvtidsprofessionelle. Derfor er det overraskende for de fleste, at man nu, godt et år senere, igen kan se Vejle i den bedste række. Vejles træner, Keld Bordinggaard, mener da også, at det på nogle områder er et handicap, at hans trup spiller på halvtid; men han regner alligevel med, at Vejle bliver i SAS Ligaen.

- Vi har to spillere, der stadig er på fuldtidskontrakter, mens resten er på halvtid, og det er da et handicap på nogle områder. Nogle gange kan jeg godt mærke, at vi mangler tid til at arbejde med forskellige ting, og jeg ville da helst have, at spillerne spillede fodbold på fuld tid. På andre områder føler jeg ikke, at det er et handicap; der er både plusser og minusser ved vores model.

De fleste tippede inden sæsonstarten, at Vejle ville være sikre nedrykkere; men efter 10 runder ligger Vejle på den rigtige side af nedrykningsstregen, og Keld Bordinggaard har også selv været lidt overrasket over holdets gode start.

- Jeg har været godt tilfreds med vores start. Jeg har noteret mig, at der er en større gruppe hold, vi kan måle os med, end jeg havde regnet med. Vi er et hold med et stort udviklingspotentiale, og vi bliver bedre i løbet af sæsonen, så jeg synes, at det er realistisk, at vi slutter i midten af rækken. Springet har ikke været så stort for os. Vi har ikke fået udstillet vores problemer i så høj grad, som jeg havde frygtet.

Onsdag venter der så Keld Bordinggaard en kamp mod Brøndby på Brøndby Stadion, og det møde kalder Keld Bordinggaard en dejlig oplevelse.

- Først og fremmest er det en dejlig oplevelse for os, at vi et år efter nedrykningen og den massive spillerafgang skal spille mod Brøndby på det nye Brøndby Stadion. Jeg glæder mig til kampen, og jeg ved godt, at det bliver vanskeligt; men vi er klar til udfordringen. Spillemæssigt håber jeg, at kampen bliver som de fleste af vores kampe, hvor vi har været med til at skabe kampene. Jeg håber, at vi vil være i stand til at have bolden i længere perioder.