Joachim Bjerg SpillerChat del 2

02.10.2001 00:00

< Søren Hansen > Hey Joachim. Jeg forstår ikke helt din holdning til en mental-træner. Fodbold er jo i meget stor grad et spørgsmål om selvtillid???
< Joachim Bjerg > Det er ikke alle der har brug for en psykologisk træner og derfor mener jeg ikke man bør ansætte en, men de spillere der måske har brug for det kunne man sende til en sports psykolog! Jeg kender et par unge spillere i andre klubber der har haft glæde af det! Så jeg er ikke afvisende overfor ideen!
< Lars Sojni > Jeg syntes at det er på tide at Per B. lægger snakken om liga størrelse lidt i baggrunden. Og i stedet for går til dbu og siger at der skal være mere plads på bænken. Jeg syntes at det er lidt beskæmmende at vi kun har plads til 3 midtbane spillere på bænken mod fcm.
< Joachim Bjerg > Det kan være du har ret!! Det ville i hvert give alle lidt flere strenge og spille på!! Som jeg ser det, ville det ofte kunne være en fordel for både træner og spillere! Desuden synes jeg ikke at ligaen skal gøres mindre!
< Flemming > Mødes du med spillere fra andre klubber?
< Joachim Bjerg > Når vi er til ungdomslandsholdssamlinger møder man jo spillere fra de andre klubber og får da kammerater derfra! så det gør jeg da ind imellem, men det er jo fortrinsvis spillerne på min egen alder!!
< Lars Sojni > Kan du så straks gå til Per og sige at vi skal have udvidet bænken i SAS ligaen til 18 spillere, hvor at 2 af pladserne så passende kunne være reserveret til u 21 spillere, eller sådan noget? Og ja jeg har ret, sådan har det altid været. Basta
< Joachim Bjerg > Hvis jeg kunne trække i nogle tråde ville jeg med glæde gøre det, men det er da et interessant forslag, som du kunne foreslå via nogle mere officielle kanaler!!!!
< Flemming > Har du lagt an på nogen af de lækre cheerleadere? Hvis ikke, HVORFOR?
< Joachim Bjerg > Nej det har jeg ikke!! Vi omgås dem faktisk ikke så meget, som vi burde!!!!!! Men jeg vil give dig ret i, at de gør det godt!!!!
< Almedin Cesko > hej joachim hvornår for vi se dig på førsteholdet
< Joachim Bjerg > Det er et godt spøgsmål!! Jeg kan ikke rigtig give noget svar, andet end at jeg er indstillet på at kæmpe videre, selvom det tager tid!! Men jeg håber da, at det bliver snart!!
< Søren Hansen > For at vende tilbage til emnet... Vi ved alle at i rejser meget rundt som ynglinge og juniorer..... Har du været med til noget stort, som at slå Milan??
< Joachim Bjerg > Jeg har slået mange af de store udenlandske klubber som især ynglingespiller! Jeg kan nævne en turnering i Holland som vi vandt i 99 hvor bla. Arsenal var med!!!
< Danny Sørensen > Hvor lang er din tålmodighed i forhold til at komme på førsteholdet? 1 år? 2år?
< Joachim Bjerg > Det kan jeg ikke rigtig sige! Jeg har godt 1½ år tilbage af min kontrakt, så min tålmodighed varer i hvert fald så længe!! Tålmodighed er jo en dyd og jeg er heldigvis stadig ung!!
< Nicoline Thorvaldsson > hej joachim. jeg vil bare sige at du gør det godt. og så bliver jeg altså nødt til at sige farvel igen, og held og lykke frem over.
< Joachim Bjerg > Tak skal du ha Nicoline!!
< Almedin Cesko > hvor lang tid spillede du i taastrup BK. Ved du hvem der er i næste uge i spillerchatten.
< Joachim Bjerg > Jeg spillede i Taastrup B70 fra jeg var 5 til 15, men mht i næste uge, så ved jeg det faktisk ikke!!
< Søren Hansen > Forlænger du kontrakten med Brøndby??
< Joachim Bjerg > Det er jo ikke kun op til mig, men hvis fremtiden her ser lys ud, så vil jeg meget gerne forlænge! En stor del af mit fodboldhjerte ligger trods alt her og ikke i en anden klub!!!
< Alexander P. > hvorlænge kører chatten?
< Joachim Bjerg > Så vidt jeg ved kører den indtil klokken ni!!!!
< Almedin Cesko > En dum spørgsmål kan rafal Niznik tale Dansk hvis ikke hvad for et sprog taler i med ham med
< Joachim Bjerg > Han kan tale en del dansk, men vi taler blandet dansk og engelsk til ham!! Han forstår mere dansk end han kan tale tror jeg!!!
< Alexander P. > Har du fået spilletid på førsteholdet i træningskampe osv?
< Joachim Bjerg > ¨Jeg har fået lidt spilletid ja!! Blandt andet da vi var i østen spillede jeg mod Singapores landshold! også i La Manga spillede jeg også lidt!!
< Flemming > Kender du nogen der tager doping?
< Joachim Bjerg > Nej det gør jeg faktisk ikke!! Jeg håber og tror ikke det er så udbredt inden for fodbold, i hvert fald ikke i Danmark!!!
< Almedin Cesko > Tror du at brøndby bliver danske mester i år, hvor store chancer har brøndby for at blive mestre igen
< Joachim Bjerg > Som det ser ud nu, så tror jeg vi vinder mesterskabet, men sæsonen er lang og der er en håndfuld hold der er gode nok til at snuppe mesterskabet! Men selvfølgelig tro jeg da at vi vinder i år!!
< Almedin Cesko > Hvem er din yndlinsspiller i verdenen, og hvad er din yndlinshold,undtaget brøndby
< Joachim Bjerg > Jeg har Baresi som et stort forbillede! Han havde de kvaliteter som jeg gerne ville have som fodboldspiller!! Mit yndlingshold må nok være Real Madrid!!!
< Danny Sørensen > Er vores trup ikke ved at være lidt for stor?
< Joachim Bjerg > Det synes jeg ikke!! Feks sidste år havde vi jo utroligt mange skader og de kan jo hurtigt vende tilbage! Det giver blot nogle flere ressourcer at arbejde med, synes jeg!!!
< Almedin Cesko > Hvad med Martin Smith er han ved at være klar igen, hvordan ser det ud for ham
< Joachim Bjerg > Han begynder snart at træne med igen, men jeg ved ikke hvordan hans fremtid ser ud!! Vi må da håbe at han kommer igang igen for fulde omdrejninger snart!!!
< Almedin Cesko > Tror du at i har en chance mod Varteks
< Joachim Bjerg > Selvfølgelig har vi det!! Godt nok slog de Aston Villa, men jeg tror ikke de er bedre end os!!
< Almedin Cesko > Nå men jeg må smutte nu held og lykke i din fremtid håber du bliver i brøndby men håber også at du en skønne dag kommer til at spille for et stort hold held og lykke HILSEN ALMEDIN CESKO
< Joachim Bjerg > Tak skal du have!!! Men tiden er vidst også ved at være udløbet, så tak for idag!!!'