Joachim Bjerg SpillerChat del 1

02.10.2001 00:00

< Joachim Bjerg > God aften, så er vi klar!!!
< Danny Sørensen > Hvornår ser vi dig på førsteholdet?
< Joachim Bjerg > Det er svært at sige!!! Jeg ville gerne sige i næste uge, men der kan sagtens gå måneder inden de småting jeg mangler er pudset af!!!
< Flemming > Hvorlænge har du været i bif?
< Joachim Bjerg > Jeg Har været i klubben i 5 år! jeg kom til klubben da jeg var 2. års junior!!
< Alexander P. > Bliver det ikke hammersvært at komme på holdet?
< Joachim Bjerg > som de spiller nu bliver det selvfølgelig svært, men sæsonerne er trods alt lange, og der kommer altid skader og sygdom osv. Når det så sker, så gælder det om at vise hvad man duer til, hvis man skulle få chancen!!!
< Morten S. > Hvad er dine styrker som fodboldspiller?
< Joachim Bjerg > Jeg vil nok sige mit hovedspil og min hurtighed!!! Desuden synes jeg selv, at jeg tar fodbolden meget seriøst og prioterer den frem for alt, hvilket jeg synes også er en vigtig kvalitet!
< Dennis Jørgensen > Hey JB, er det ikke svært at holde gejsten oppe når det er så svært at komme på førsteholdet?? jeg mener, hvorfor ikke skifte til en mindre klub og komme på førsteholdet??
< Joachim Bjerg > Selvfølgelig er det svært, men det er vel ikke en grund til at give op!! Jeg føler mig godt tilpas i bif og håber på et tidspunkt at kunne gøre mig gældende, også selvom det tar lang tid!!
< Kenneth Jørgensen > Synes du at de unge spillere skal have chancen hurtigere end de får nu?
< Joachim Bjerg > I min situation er det klart at jeg synes man burde få chancen noget før, men der er jo mange om budet og en klub som bif skal altid ligge i toppen og er derfor nok ikke så meget for at satse, som man måske er nødt til i mindre superligaklubber!
< Mortren > Hej Joachim, jeg har læst og hørt en del omkring struktur ændringen af 1. og 2. holdet, tror du det bliver en fordel for dig??
< Joachim Bjerg > ungdomsårene tror jeg, at jeg rent socialt vil få glæde af, men om det rent sportsligt bliver en fordel må tiden vise. Jeg håber dog at det vil blive til min fordel!!
< Peter Sandahl > Hvordan er stemningen på holdet nu hvor I har spillet 3 uafgjorte ? Dit tip mod Vejle !!!
< Joachim Bjerg > Stemningen er helt fin! vi ligger stadig nummer et, og det er jo ganske naturligt at folk er trætte efter 2 uger med uefa cup kampe oven i superligaen!!! mit bud mod vejle vil være 4-0 til os!! vejle spiller meget skidt for tiden!!!!
< Dennis Jørgensen > hvad er din største drøm lige nu
< Joachim Bjerg > Min største drøm er at komme til at spille på et fuldt brøndby stadion og det kan jo måske blive opfyldt!!
< Flemming > Har du nogen på holdet du fungerer bedre sammen med end andre, både på og uden for banen?
< Joachim Bjerg > Jeg har spillet sammen med Allan o. Kenneth Larsen, Anders Ras og Michael Ribers som ungdomsspillere, så det er nok stadig dem jeg er knyttet mest til og har det bedst med! Vi ses også tit udenfor det fodboldmæssige!
< Peter Sandahl > Godt at høre at moralen er høj, det bliver med sikkerhed en tæt sæson, hvor der ikke er langt fra succes til fiasko. Kan man mærke under træningen at de spillere der er i A-truppen spiller på et højere niveau end de andre ?
< Joachim Bjerg > Selvfølgelig er der nogle som spiller på et højere niveau end andre, men det er oftest de ældre spillere der har mange kampe på bagen og ved hva det drejer sig om!!!
< Mortren > Rart at høre lidt selvtilid fra din side mht. kampen mod Vejles (små dværge) men, der er blevet snakket en del på SSO omkring det ville være en fordel med en psykologisk træner for holdet, det ligner lidt det der måske en gang imellem mangler?
< Joachim Bjerg > jeg ved ikke om det ville være en fordel! Man kan ikke vinde hver gang, selvom det er det sjoveste, men jeg tror ikke der er et psykologisk problem!!
< Alexander P. > Er der nogen spillere fra andre klubber du ikke kan li'?
< Joachim Bjerg > Jeg har ikke nogle spillere jeg decideret ikke bryder mig om, men en mand som Brian Steen synes jeg tit gik over stregen da han spillede i AB!
< Lars Sojni > Syntes du ikke at det er på tide at antallet af spillere på bænken bliver forøget. Så kunne unge spillere som dig selv, være med omkring kampen. Og måske få en en halvleg, i en kamp hvor første halvleg, har resulteret i en 3 - 0 føring?
< Joachim Bjerg > Det lyder som en glimrende idé! Lige præcis det med at kunne være med og mærke atmosfæren og måske få nogle minutter hist og her kunne være en god udviklende ting for de unge uprøvede spillere!!
< Mortren > Tak for svarene, og held og lykke med karierren. Hvis nu der er noget vi ikke må synge om dig må du hellere komme med det nu *G* for vi må snart have fundet på en god sang til dig.... Hilsen Morten
< Joachim Bjerg > Det var så lidt!!! håber du kunne bruge svarene! men mht. sangen, så glæder jeg mig bare til at høre hvordan den bliver!!!
< Peter Sandahl > Det kunne da være rart at vide hvem/hvilke der er din farvoritspiller, som enten spiller eller har spillet i klubben. Jeg kan da lige nævne at der ALDRIG nogen som vil slå Vilfort............
< Joachim Bjerg > Jeg kunne godt lide en spiller som Erik Rasmussen da han spillede her, da jeg var dreng!!