Joachim Bjerg i SpillerChat i aften

01.10.2001 00:00

Der er en verden til forskel på sidste mandags SpillerChat og den der finder sted i aften på brondby.com. I mandags var det den etablerede Brøndby-spiller og måske kommende -fra på lørdag - landsholdsspiller der sad klar bag tastaturet. Med andre ord en af Brøndby-profilerne eller stjernerne om man vil.

Aftenens hovedperson er indehaver af en lidt anden og mere anonym rolle - rollen som vandbærer kunne man kalde det for nu at blive i billedsproget.

Forsvarsspilleren Joachim Bjerg kom til Brøndby fra barndomsklubben Taastrup sidste sommer. Det er endnu ikke blev til en optræden på liga-holdet; til gengæld har den tyve-årige Joachim spillet et væld af Danmarksserie-kampe hvor han har demonstreret sit store forsvarstalent.

Du har nu muligheden for at høre Joachims mening om rollefordelingen mellem stjerner og vandbærere, om drømmen om at blive en bærerende kraft på Brøndby-mandskabet og om hvor stor afstanden mentalt og sportsligt mellem dét og en grå og kedelig efterårsdag i silende regn med 47 Danmarksserie-tilskuere på sidelinjen.

Følg med og stil dine spørgsmål her på brondby.com i aften kl. 20.

SpillerProfil: Joachim Bjerg