Hjælp Brøndby med at hjælpe Røde Kors

03.10.2001 00:00

Med Brøndby-spillerne Thomas Lindrup og Kenneth Rasmussen i spidsen giver Brøndby IF en hånd med når Dansk Røde Kors søndag den 7. oktober holder landsindsamling til fordel for verdens nødlidte.

Mens SAS Ligaen holder landsholdspause, sender Spillerforeningen og Dansk Røde Kors spillerne på banen til en helt anden kamp. Her kæmper 32 spillere fra samtlige af ligaens hold 'Byernes Kamp'.

Det handler om at samle det største hold indsamlere og dermed rejse flest penge til Dansk Røde Kors? landsindsamling.

Indsamlingen foregår søndag 7. oktober fra klokken 11 til 14 og går til Røde Kors? katastrofearbejde verden over. Der er brug for 20.000 frivillige indsamlere. Det er mange, og derfor har spillerne brug for al den hjælp, de kan få.

Hjælp Brøndby-spillerne med at hjælpe Røde Kors. Kontakt Røde Kors på telefon 3838 3838 og sig du gerne vil melde dig som indsamler under Brøndby IF's hold i Byernes Kamp-konkurrencen.

Spillerne fra de 12 liga-klubber vil som altid gøre deres yderste for at vinde ? for at netop deres hold af indsamlere bliver det største og forhåbentlig dermed skaffer Dansk Røde Kors flere midler i deres kamp overalt i verden. Vinderen af ?Byernes Kamp? kåres når indsamlingen er slut søndag 7. oktober.

Meld dig som indsamler på 3838 3838 og læs mere på Røde Kors' website