Flere tvivlsomme

17.10.2001 00:00

Onsdagens sene træning på Varteks Stadion gav ikke nogen klar indikation af hvordan startopstillingen kommer til at se ud når det for alvor går løs torsdag aften klokken 20:45. Da spillerne entrede banen kom chok nummer 1, Mads Jørgensen skulle ikke træne med. En lyskeskade var blevet forværret i søndagens kamp mod AaB og sandsynligheden for at Mads er med i morgen er minimal.

Næste negative overraskelse kom fra er Ankergren. er havde smerter ved opvarmningen på grund af en fiberskade hvilket ser ud til at holde ham ude af morgendagens opgør. Det store spørgsmål var derefter om Mogens Krogh ville melde sig klar. Efter planen skulle Mogens ved træningen gennemgå en hård test, men på grund af Ankergrens afbud blev det i stedet besluttet at skåne Mogens så en test ikke ville forværre skaden i lægmusklen. Efter træningen var Mogens selv fortrøstningsfuld.

- Det gik langt bedre end forventet. Jeg gav mig godt nok ikke hundrede procent i dag men der er et døgn til kampen og dermed 24 timer til hvile og behandling. Det ser fornuftigt ud.

45 minutter inde i træningen var det så Peter Madsens tur til at forlade træningen med lægproblemer. Men i følge Peter selv regner ham med at blive klar.

- Jeg har smerter og har problemer med at sprinte igennem. Jeg kunne godt have fuldført træningen men valgte at satse på det sikre for ikke at forværre skaden. Jeg regner bestemt med at starte inde i morgen, så må vi se hvor længe jeg holder.

Nu bød træningen dog ikke kun på dårlige nyheder. Per Nielsen trænede med for fuld kraft og så ikke ud til at have mén efter søndagens kamp hvor han blev skiftet ud med en skade.

er Ankergren konsulterer massør og fysioterapeut

Madsen med is på læggen

Mads Jørgensen måtte overvære træningen fra sidelinien

Mogens Krogh må muligvis overlade målmandsposten til Kim Drejs i morgen aften