Brøndby på væggen

31.10.2001 00:00

Brøndby-fans behøver nu ikke længere at bevæge sig ud på landets fodboldstadions elelr sætte sig til rette foran tv'et for at se Brøndby-spillerne i aktion. Fra midten af november bliver det også muligt at se Ruben Bagger, Peter Madsen og Auri Skarbalius og deres holdkammerater udfolde sig hjemme på stue-væggen. Her sender Brøndby IF to specielle Brøndby-kalendere på markedet.

Den ene kalender viser Brøndby-spillerne i deres vanlige rammer: På fodboldbanen, mens den anden - inspireret af internationale modemagasiner såsom Wallpaper - giver et billede af Brøndby-spillerne som de færreste før har set.

Ruben Bagger og Peter Madsen ved lanceringen af Error_02 kalenderen.

Fodbold-kalenderen der er fotograferet af sportsfotograf Per Kjærbye, er desuden krydret med en række mærkedage i Brøndby IF's korte, men begivenhedsrige historie; eksempler er her Danmarks første fuldtidsprofessionelle fodboldhold i 1986 og Champions League-sejren over Bayern München i 1998.

Den anden kalender bærer navnet Error_02. Brøndby-direktør Per Bjerregaard forklarer hvorfor:

- Når man siger Brøndby, er det de blå-gule farver og spillet på banen der melder sig i tankerne. Navnet Error_02 er i den forstand en smule selvironisk, for kan man i virkeligheden forestille sig i Brøndby-spillerne i andre sammenhænge. Det må da være en fejl...

Se mere på k2002.dk