Åge: Ekstremt spil

31.10.2001 00:00

- Spillerne har gjort et formiddabelt stykke arbejde her i efteråret. Både offensivt og defensivt. Men i morgen er kravene højere end nogensinde. Der skal gøres en ekstra stor indsats hvis vi skal videre. Sådan vurderer cheftræner Åge Hareide situationen forud for morgendagens returopgør mod kroatiske NK Varteks.

Her skal Brøndby-spillerne forsøge at veksle 1-3 nederlaget på udebane til en samlet sejr der kan forlænge Brøndby IF's liv i dette års UEFA Cup.

Optakt til kampen i morgen.

Hvis man ser bort fra den pinlige tidligere exit fra pokalturneringen, har Brøndby-spillerne også præsteret et ekstraordinært godt efterår. Den totale målscore lyder 46-16, mens den i SAS Ligaen hedder 37-7.

- Spillet bliver ekstremt mod Varteks i morgen. Vi vil presse dem højere oppe på banen end vi nogensinde har gjort før, og samtidig vil de få Brøndbys nordiske muskler at føle. Vi spiller vores chance, og det kan ingen tage fra os, fortalte en fortrøstningsfuld Åge Hareide journalisterne på dagens pressemøde på Brøndby Stadion.

Interviews til den danske verdenspresse.

Brøndby-direktør Per Bjerregaard benyttede lejligheden til at takke de mange Brøndby-fans der efteråret igennem har leveret enfantastisk opbakningtil holdet. Senest på Århus Stadion som de medrejsende fans tog helt i deres besiddelse. Samtidig lød opfordringen:

- Spillerne skal nok gøre alt hvad de kan for at presse kroaterne tilbage, men de har brug for hjælp fra tribunerne for at blæse dem helt ned bag den kroatiske baglinje. Så kom på Brøndby Stadion i morgen og hjælp spillerne med sende Brøndby videre ud i Europa.